Gepersonaliseerde babyrompers met lange mouwen

Gepersonaliseerde babyrompers met lange mouwen met unieke designs en persoonlijke teksten. Hoe leuk om een grappig rommertje met tekst te geven. Het is ook mogelijk om zelf een idee aan te dragen. Geef een persoonlijk cadeau bij een geboorte / kraamcadeau! Ook leuk voor een babyshower of gender reveal party. Keuze uit zwart of rompertje. De rompertjes zijn super zacht!

De ontwerpen worden gemaakt door Esmeavv, zij zorgen voor een stijlvol en kwalitatief eindproduct. De slabbetjes worden gemakkelijk via brievenbuspost geleverd, met een levertijd van ongeveer één week en mogen niet geretourneerd worden.

Let op: Omdat de custom producten op een andere locatie gemaakt worden is het niet mogelijk andere producten van de website mee te bestellen in 1 order.
Bezig met laden...

Ukkie Slofjes maakt gebruik van cookies zodat je automatisch kunt inloggen op onze website en de inhoud van je winkelwagen wordt onthouden. We zetten cookies van Google in om activiteiten op onze website te analyseren en onze productpagina’s te verbeteren. Zie; https://www.ukkieslofjes.nl/Privacy