Helpt u ook mee?

  Ukkie Slofjes     18-05-2019     Reacties (0)

Helpt u ook mee? Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maken daar babystartpakketten van. Helpt u ook mee?

Lees meer

Gezocht ?! Maatwerk

  Ukkie Slofjes     19-03-2019     Reacties (0)

Gezocht ?! Maatwerk Op zoek naar een bepaald soort baby schoentje, bepaalde kleur of kenmerken ? Het kan zijn, dat u niet kunt vinden wat u zoekt. Wij helpen u graag mee. Laat ons weten welke maat en waar de babyschoentjes aan moeten voldoen en wij zoeken met u mee. Let wel; bestelde schoentjes hebben een levertijd van ca 2 weken.

Lees meer

Spaarpunten Systeem

  Ukkie Slofjes     08-03-2019     Reacties (0)

Spaarpunten Systeem Wij willen onze trouwen klanten belonen met een vaste korting van 5%. Wij bieden deze korting door middel van spaarpunten. Elke spaarpunt is € 0,15 waard. Per € 2,95 krijgt u een spaarpunt. De spaarpunten worden toegevoegd na verzending van de bestelling. U kunt 1 extra punt verdienen door een review te plaatsen bij een product. U moet hiervoor wel ingelogd zijn. Bij het plaatsen van een website review krijgt u 5 extra spaarpunten. De revieuw kunt u hier plaatsen: https://nl.trustpilot.com/review/www.ukkieslofjes.nl. Ook hier geldt, dat u een account nodig heeft op Ukkie Slofjes. Het minimale orderbedrag om spaarpunten in te leveren is € 25,-

Lees meer

Retourkosten Vergoeding

  Ukkie Slofjes     21-02-2019     Reacties (0)

Retourkosten Vergoeding Als je niet tevreden bent over een online aankoop, kun je bij PayPal een verzoek indienen tot terugbetaling van de verzendkosten die je betaalt als je een product retour stuurt. Kijk hier voor de exacte voorwaarden van deze service.

Lees meer

Beoordeel ons op trustpilot!

  UkkieSlofjes     21-02-2019     Reacties (0)

Beoordeel ons op trustpilot! Lees onze reviews of plaats er zelf één. Wat vond je fijn aan onze webshop en wat iets minder? Ergens ontevreden over of juist niet ? Mis je nog iets of heb je tips voor ons? Deel ze met ons! Wij zijn er blij mee...  

Lees meer

Steun Stichting Babyspullen

  Ukkie Slofjes     12-02-2019     Reacties (0)

Steun Stichting Babyspullen Schenk babyspullen, wordt donateur of help als vrijwilliger. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. In grote steden is dat soms zelfs 1 op de 4 kinderen. Jaarlijks worden maar liefst 19.000 baby’s onder de armoedegrens geboren. Dat zijn maar liefst 50 baby’s per dag! Een kind kiest niet waar zijn wiegje staat. Elk kind heeft recht op een goede start! Kijk hoe jij kan helpen op Stichting Babyspullen .

Lees meer

Maattabel Babyschoenen

  Ukkie Slofjes     26-09-2018     Reacties (0)

Maattabel Babyschoenen Maattabel babyschoenen; De voetmaat van je baby kan je zelf opmeten. Zet het voetje van de baby met een sok aan, op een vel papier en teken de omtrek over. Meet van teen tot de hak en tel hier 0,5 tot 1 cm bij op.   Schoenmaat 18 19 20 21 22 Lengte 10,8 - 11,4 cm 11,5 - 12 cm 12,1 - 12,6 cm 12,7 - 13,4 cm 13,4 - 14 cm Maanden 4 - 9 maanden 9 - 12 maanden 9 - 12 maanden 9 - 12 maanden 12 - 18 maanden

Lees meer

Cadeaus voor een Babyshower

  Ukkie Slofjes     25-07-2018     Reacties (0)

Cadeaus voor een Babyshower Leuke en originele cadeaus voor een babyshower vindt je online op onze webshop. Het is helemaal in om voor je beste vriendin of een naast familie lid, zoals je zus een babyshower te organiseren. De kleine is op komst en iedereen is nieuwschierig hoe het gaat heten. Sommige weten het geslacht al, wat het makkelijker maakt een babyshower cadeau uit te zoeken. Om een zwangerschap te vieren is een babyshower een leuk idee. Er komt wel veel bij kijken want er moeten mensen uitgenodigd worden, de kamer wordt leuk versierd en er moeten leuke spelletjes verzonnen worden. Dan moeten er ook nog cadeau gekozen worden, wat soms ook nog erg lastig kan zijn. Gelukkig staat onze pagina vol leuke schoentjes die gegeven kunnen worden op een babyshower. Voor jongens schoenen kan je denken aan stoere sneakertjes, timberland look a likes of luchtige sandalen voor de zomer. Een leuk baby shower cadeau voor een meisje kan zijn een leuke ballerina, sandaaltje, mocassin of roze babyschoenen . Als je het geslacht nog niet weet kan je kiezen voor een neutrale kleur. Ook de baby sokken scoren erg goed als babyshower cadeau. Is er aan je gevraagd een wishlist te maken, met items die je leuk vind? Ook dat is op onze website geen probleem. 

Lees meer

Bruidsmeisjes Babyschoenen

  Ukkie Slofjes     24-07-2018     Reacties (0)

Bruidsmeisjes Babyschoenen Bruidsmeisjes Babyschoenen die na een huwelijk of bruiloft nog ook leuk gedragen kunnen worden. Deze schoentjes worden ook gedragen bij een doop of communie. Onder een bruidsjurkje horen mooie bruidsmeisjes schoenen. Vaak wordt er voor witte meisjes schoentjes gekozen. Bruidsmeisjesschoenen Wij hebben een ruime keuzen uit babyschoenen voor meisjes. Voor bruidsmeisjesschoenen kan gekozen worden voor een chique, lief of stoer schoentje. Denk hierbij aan een ballerina, sandaaltje of sneakertje. De schoentjes op onze site zijn geschikt voor meisjes van 4 - 18 maanden en zijn leverbaar in maat 18, maat 19, maat 20, maat 21 of maat 22. Zit jou maat er niet tussen? Laat het ons weten, nabestellen duurt ca 2 weken. Bekijk hier onze bruidsmeisjes babyschoenen .

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Zie; https://www.ukkieslofjes.nl/Privacy