Filter

close
Babyschoenen nodig voor de zomer en het warme weer? Op deze pagina vindt u een kleine selectie zomerse babyschoenen. Denk hierbij aan open schoentjes zoals slippers en sandalen, maar ook instappers en ballerina's.


  1 / 4  Bezig met laden...
  • check Snelle levering
  • check Veilig betalen via iDeal
  • check Uit voorraad geleverd
  • check Snelle levering
  • check Veilig betalen via iDeal
  • check Uit voorraad geleverd
   1  2 3 4  

Zomerse Babyschoenen

Babyschoenen in allerlei kleuren en designs. Bij de zomer kan je denken aan frisse en felle kleuren. Kleuren zoals, wit, blauw of roze. Babyschoentjes voor de zomer zijn bij ons scherp geprijst en goed betaalbaar. Deze schoentjes zijn vaak van katoen en ventileren goed, zodat de voetjes niet oververhit worden. Ook leuk om cadeau te geven. Babyschoenen die voor de zomer geschikt zijn, zijn ballerinas, sandalen en slippers of gympen. De zomer schoenen zijn vaak gemaakt van ademend katoen. Bekijk al onze baby sandalen.

Babyschoenen zomer
 
Schoenmaat
18
19
20
21
22
Lengte
10,8 - 11,4 cm
11,5 - 12 cm
12,1 - 12,6 cm
12,7 - 13,4 cm
13,4 - 14 cm
Maanden
4 - 9 maanden
9 - 12 maanden
9 - 12 maanden
9 - 12 maanden
12 - 18 maanden


Ukkie Slofjes maakt gebruik van cookies zodat je automatisch kunt inloggen op onze website en de inhoud van je winkelwagen wordt onthouden. We zetten cookies van Google in om activiteiten op onze website te analyseren en onze productpagina’s te verbeteren. Zie; https://www.ukkieslofjes.nl/Privacy